""

Databehandling

Relaterede aktiviteter
Afsnit 2 af 3 om "Naturvidenskabelige undersøgelser". I afsnittet udfører vi eksperimenterne vi beskrev i afsnit 1. Brug videoen som opstart, og hent elevhæfte og lærervejledning i boksen "Hent filer".
Afsnit 1 af 3 om "Naturvidenskabelige undersøgelser". Afsnittet handler om at danne hypoteser og beskrive et eksperiment. Brug videoen som opstart, og hent elevhæfte og lærervejledning i boksen "Hent filer".
Vi har allesammen tabt en sodavand, så den brusede over når den blev åbnet. Men hvad er det der sker i sådan en rystet sodavand? Bruser sodavanden over fordi trykket stiger? Se videoen, og hent det udviklede materiale, som du finder i boksen "Hent filer". Der er materiale til både elev og underviser.
Der er stor forskel på, hvor højt en vandraket flyver, alt efter hvor meget vand der er i den. Vi undersøger, om vi kan bestemme det optimale vandvolumen til vores raket. Se videoen, og hent det udviklede materiale, som du finder i boksen "Hent filer". Der er både materiale til elev og underviser.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.