Kalender

Arrangementer, kurser og events

  • Type af begivenhed

  • Målgruppe

  • Nulstil søgning
Interesserer du dig for biotek, og synes du det er fedt at lave eksperimentelle øvelser i laboratoriet? Så er Science Talent Biotek noget for dig.
Science Talent Junior er et inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik. Forløbet består af to camps for 7. klassetrin
Science Talent Rumteknologi er et forløb med fokus på rumfart og den teknologi, der gør rumforskningen mulig.
1-årigt forløb til gymnasieelever i 2. stx/htx med interesse for relativitetsteori, partikelfysik, kunstig intelligens og astronomi.
Science Talent Kemi er et forløb hos Science Talenter med fokus på kemi og kemiske metoder.
Science Talent Robotteknologi og kunstig intelligens har fokus på robotteknologi, kunstig intelligens, programmering, design og udvikling. 
Vi skal arbejde med bioinformatik og miljø-DNA - både teoretisk og i praksis. Via prøver fra Sorø Sø skal vi lede efter en bestemt type
På campen skal vi se, hvordan matematik hjælper os til at forstå fx forhold mellem rovdyr og byttedyr, smittespredning, raketbaner og udbredelsen af lyd.
Campen består af workshops om matematiske emner fra biologi, fysik, musik og spil, hvor du møder ligninger, formler og regnemetoder fra de forskellige fag.
12
Skip to content