Viden

Vidensressourcer, projekter og fonde

Her i vidensindgangen har vi samlet kvalitetsbaseret viden, der indgår i arbejdet med at styrke undervisningen i naturfagene og de naturvidenskabelige fagområder.

Gå direkte til vidensressourcer eller projektoversigt

Projekter og fonde
Samlet oversigt over de vigtigste danske projekter og fonde målrettet udvikling og støtte af undervisning i naturvidenskabelige fagområder.
Viden i fokus
Bliv klog på udvikling af naturfagene og de naturvidenskabelige fagområder. Vi har samlet analyser, evalueringer, statusrapporter, podcast og meget andet godt.
Vidensressourcer

Søg i Astras vidensressourcer! Her finder du rapporter, evalueringer, podcast, etc. om STEM, ressourcepersoner, naturfaglige kampagner o.m.a. 

Vidensressourcer

Kvalitetsviden om undervisning

i naturfag og naturvidenskabelige fagområder

Med 'Overgange i naturfag' mødes undervisere på forskellige uddannelsestrin og videndeler, giver inspiration og forståelse, som kan lette elevernes overgange.

Vidensressourcer

Lærerne i NATKOM-projektet har fagligheden til at undervise kompetenceorienteret, og de synes, at det er vigtigt. Alligevel er det en udfordring for mange.

Vidensressourcer

Få inspiration til opbygningen af en organisatorisk evalueringspraksis i et eksternt læringsmiljø med afsæt i Danmarks Tekniske Museum som konkret case.

Vidensressourcer

Evalueringen af DR ultra:bit viser, at både elever og lærere har styrket deres færdigheder inden for kodning, teknologi og kritisk tænkning.

Vidensressourcer

SCICAP er et redskab til at måle børn og unges science-kapital, udviklet til en dansk undervisningskontekst.

Vidensressourcer

En undersøgelse af ledere, undervisere og elevers vurdering af potentialer og udfordringer i og rundt om undervisningen.

Vidensressourcer

Projekter

Se samlet projektdatabase

Projektets formål er at motivere og kvalificere madprofessionelle på højskoler og frie fagskoler til at arbejde med økologiske plantebaserede måltider - og styrke elevernes økologipræferencer og grønne madvaner.

Projekter

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.

Projekter

Projektets overordnede formål er at få flere ud i det fri og at skabe begejstring for de eventyr, der gemmer sig i baghaven, langs fortovet og i skolegården.

Projekter

Science klubben arbejder med citizen science, hvor børn og unge kan indgå i konkrete forskningsprojekter på 10 science camps i både 2022 og 2023.

Projekter

Zoologisk Have KBH, Ishøj Kommune og Københavns Professionshøjskole arbejder sammen om fritidsaktiviteter, hvor børn i Ishøj bliver klogere på dyr og naturen.

Projekter

GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.

Projekter

Der er en fejl i dine indtastede oplysninger. Prøv igen.
Tak for din tilmelding!

Tilmeld dig Big Bang-konferencens interesseliste, hvis du:

  • Vil have besked, når billetsalget åbner
  • Er interesseret i et smugkig af årets keynote speakers
  • Har lyst til at være den første til at se årets program
Skip to content