Netværksindgang

Hvorfor netværk?

Undervisning er en kompleks opgave, der er afhængig af lokale forhold. Det er derfor vigtigt, at kommuner og uddannelsesinstitutioner har kapacitet til selv at udvikle og organisere naturfagsområdet.

Astra bidrager ved at facilitere lærende fællesskaber i form af netværk for ressourcepersoner i grundskolen og på ungdomsuddannelser samt i kommuner og regioner.

I de fire netværk kan ressourcepersonerne mødes for at dele viden og erfaringer samt sparre med hinanden.

De fire nationale netværk

For kommunale naturfagskoordinatorer. Find værktøjer, inspiration, arrangementer og tilmelding til netværk for kommunale naturfagskoordinatorer.
Netværk for naturfagsvejledere på grundskoleområdet: Find inspiration, materialer, arrangementer og tilmelding til netværket.
Netværk for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasier: find inspiration, materialer og deltag i netværk.
Ressourcepersoner på erhvervsskoler: find inspiration, materialer og tilmeld netværk for naturvidenskabelige ressourcepersoner på erhvervsskoler.

Det sker

13 kommuner over hele Danmark deltager I projekt “UdviklingsRum 2021-22”. Her arbejdes der på at styrke den strategiske forankring af naturfagsudviklingen i kommunens forvaltning samt i institutions- og skoleledelser.

Ressourcer og materialer

Find referater og materialer fra tidligere arrangementer i netværket for naturvidenskabskoordinatorer.
Find materialer fra netværksmøderne og inspiration på temaer her for naturfagsvejledere.
Materialer og inspiration til gymnasiernes naturvidenskabskoordinatorer. Find materialer fra tidligere arrangementer her.
Find materialer fra tidligere netværksmøder for ressourcepersoner på erhvervsskoler.

Netværk

Astra konsulenter

Forankringschef Bo Lykke Fredsgaard

Bo Lykke Fredsgaard

Forankringschef

Bo har ansvaret for Astras forankringsindsatser i kommuner, regioner og på uddannelsesinstitutioner.
Konsulent Flemming Sjølin Bauer

Flemming Sjølin Bauer

Konsulent

Kontakt Flemming, hvis det drejer sig om netværket for de kommunale naturfagskoordinatorer i Region Sjælland eller Region Hovedstaden, eller hvis du har spørgsmål vedrørende UdviklingsRum 2021-22 eller netværk for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasierne.

Line Højen Væggemose

Konsulent

Kontakt Line, hvis det drejer sig om erhvervsuddannelsesområdet.
Line Kastorp Kok

Line Kastorp Kok

Konsulent

Kontakt Line, hvis det drejer sig om netværket for de kommunale naturfagskoordinatorer i Region Midtjylland, eller hvis det drejer sig om det gymnasiale område.
Konsulent Majbrit Keinicke

Majbrit Keinicke

Konsulent

Kontakt Majbrit, hvis du har spørgsmål vedrørende NAFA, eller hvis det drejer sig om det nationale netværk for naturfagsvejledere.
Intet billede fallback

Maria Maibøl Jakobsen

Konsulent

Kontakt Maria, hvis det drejer sig om netværket for de kommunale naturfagskoordinatorer i Region Sjælland eller Region Hovedstaden.
Nanna Munk-Hansen

Nanna Munk-Hansen

Konsulent

Kontakt Nanna, hvis det drejer sig om netværket for de kommunale naturfagskoordinatorer i Region Syddanmark, eller hvis det drejer sig om erhvervsuddannelsesområdet. Du kan også kontakte Nanna, hvis du har spørgsmål til Skolechef- og politikermøderne på Big Bang.
Konsulent Ole Kronvald

Ole Kronvald

Konsulent

Kontakt Ole, hvis du har spørgsmål vedrørende NAFA, eller hvis det drejer sig om erhvervsuddannelsesområdet.
Konsulent Thomas Sandholm Hald

Thomas Sandholm Hald

Konsulent

Kontakt Thomas, hvis det drejer sig om netværket for de kommunale naturfagskoordinator i Nordjylland, eller hvis det drejer sig om det nationale netværk for naturfagsvejledere.
Skip to content