Netværksindgang

Hvorfor netværk?

Undervisning er en kompleks opgave, der er afhængig af lokale forhold. Det er derfor vigtigt, at kommuner og uddannelsesinstitutioner har kapacitet til selv at udvikle og organisere naturfagsområdet.

Astra bidrager ved at facilitere lærende fællesskaber i form af netværk for ressourcepersoner i grundskolen og på ungdomsuddannelser samt i kommuner og regioner.

I de fire netværk kan ressourcepersonerne mødes for at dele viden og erfaringer samt sparre med hinanden.

De fire nationale netværk

For kommunale naturfagskoordinatorer. Find værktøjer, inspiration, arrangementer og tilmelding til netværk for kommunale naturfagskoordinatorer.

Det sker

13 kommuner over hele Danmark deltager I projekt “UdviklingsRum 2021-22”. Her arbejdes der på at styrke den strategiske forankring af naturfagsudviklingen i kommunens forvaltning samt i institutions- og skoleledelser.

Ressourcer og materialer

Netværk

Astra konsulenter

Forankringschef Bo Lykke Fredsgaard

Bo Lykke Fredsgaard

Forankringschef

Bo har ansvar for Astras forankringsindsats i kommuner, regioner og på uddannelsesinstitutioner. Kontakt Bo hvis du er regional naturfagskoordinator, eller er med i netværket af naturfagsvejledere på grundskolerne.
Konsulent Flemming Sjølin Bauer

Flemming Sjølin Bauer

Konsulent

Kontakt Flemming hvis du er kommunal naturfagskoordinator i Region Sjælland eller Region Hovedstaden, hvis du har spørgsmål vedrørende UdviklingsRum 2021-22 eller netværk for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasierne.
Konsulent Majbrit Keinicke

Majbrit Keinicke

Konsulent

Kontakt Majbrit hvis du har spørgsmål vedrørende NAFA.
Marie Richter Flyger

Marie Richter Flyger

Konsulent

Kontakt Marie hvis du er kommunal naturfagskoordinator i Region Sjælland eller Region Hovedstaden, eller har spørgsmål omkring Politikermøderne på Big Bang.
Nanna Munk-Hansen

Nanna Munk-Hansen

Konsulent

Kontakt Nanna, hvis du har spørgsmål vedrørende ungdomsuddannelsesområdet. F.eks. netværket for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasierne eller netværket for ressourcepersoner på erhvervsskolerne.
Konsulent Ole Kronvald

Ole Kronvald

Konsulent

Kontakt Ole hvis du har spørgsmål vedrørende NAFA eller netværk for ressourcepersoner på erhvervsskoler.
Billede af medarbejder på vej

Simon Toft Rømer

Administrativ koordinator

Simon arbejder med netværk i Team Forankring og med administration og koordinering i Masseeksperiment og Naturvidenskabsfestival.
Konsulent Thomas Sandholm Hald

Thomas Sandholm Hald

Konsulent

Kontakt Thomas hvis du er kommunal naturfagskoordinator i Nordjylland og Midtjylland, eller hvis du er naturfagsvejleder
Skip to content