Tre elever optaget af gruppearbejde.

Emneuger og fagdage

Sådan kan du sammensætte naturfaglige emneuger

Emneuger, temauger og fagdage giver plads til fordybelse og til at udfolde naturfaglige og naturvidenskabelige emner på et andet niveau, end der er rum til i den daglige undervisning. 

Her finder du forskellige bud på, hvordan du kan sammensætte aktiviteter og forløb til fagdage eller hele emneuger. De forløb og aktiviteter du finder her, er sat sammen så de passer ind i en progression af læringsstoffet.

Du kan vælge at tage materialerne og bruge direkte i din undervisning, eller du kan bruge dem til inspiration til hvordan du sammensætter din egen emne- eller temauge.

astra girl
Lad eleverne lære om Jorden og Solen, planeter og vores solsystem for at blive klogere på universet.
Lad eleverne gå i forskernes fodspor og forstå naturvidenskabens arbejdsmetoder og hvordan de gør os klogere på verdenens gåder.
Dyk ned i naturgrundlaget, tag ud i naturen og undersøg både det vilde og det tæmmede for at se på, hvordan vi mennesker påvirker miljøet, både lokalt og globalt.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende undervisning i naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content