Billede af elever med hver deres ultrabit
  • ultra:bit

ultra:bit

Lær at kode med ultra:bit

ultra:bit er en læringsindsats, som giver børn mod på at skabe med teknologien og tage kritisk stilling til den.

Astra har sammen med DR og CFU skabt et univers af gratis undervisningsmateriale til grundskolen, som styrker dig som lærer i at sætte kodning på skoleskemaet. Indsatsen er støttet af Industriens Fond.

astra girl

Springbræt til Min Vildeste Idé

I ultra:bit arbejder eleverne med kreative processer og bruger og udvikler deres naturfaglige kompetencer. Med Unge Forskere og konkurrencen Min Vildeste Ide kan eleverne komme videre med deres ideer og bliver endnu skarpere til at omsætte den naturvidenskabelige arbejdsmetode til opfindelser og gode ideer.

Konkurrencen Min Vildeste Ide er en del af Unge Forskere – Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence. Min Vildeste Ide er konkurrencen, hvor innovation og naturfaglige kompetencer går hånd i hånd – og hvor konkurrenceelementet er et ekstra motiverende krydderi for eleverne i din naturfagsundervisning.

I Min Vildeste Ide skal eleverne finde innovative løsninger på en problemstilling, de selv vælger med afsæt i naturvidenskaben. Eleverne deltager i konkurrencen ved at illustrere deres ide eller opfindelse og sende den til Unge Forskere.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.