Gå til hovedindhold

UdviklingsRum for kommuner 2020-22

Markedsplads - Udviklingsrummet afslutningsseminar 2019 - ©Astra - Foto: Jakob Frisk

Astra åbner et UdviklingsRum 2020-22, hvor kommuner kan sparre med andre om forankring af den strategiske naturfagsudvikling. 

UdviklingsRummets form og indhold skal passe til kommunernes behov, muligheder og forventninger. Astra inviterer derfor til afklaringsmøder, før vi lægger det endelige program.  

Alle kommunale naturfagskoordinatorer og andre, der har udtrykt interesse for at deltage i et nyt UdviklingsRum, vil blive inviteret til afklaringsmøder i Øst- og Vestdanmark.
 
Det er muligt at læse mere om møderne og tilmelde sig her:
 

Det tidligere UdviklingsRum, der blev gennemført i perioden 2017-19, havde som mål, at kommunerne fik en politisk vedtaget naturfagsstrategi. Det nye UdviklingsRum ligger henover en periode med kommunalvalg. Vi forestiller os derfor, at UdviklingsRum 2020-22 i højere grad vil fokusere på forankring af naturfagsindsatsen i forvaltning og i de lokale ledelser - på skoler og institutioner.

Læs om erfaringer og resultater fra det tidligere UdviklingsRum i rapporten: PDF icon“11 kommuners erfaringer med strategisk naturfagsudvikling. Astras UdviklingsRum 2017-2019”