Gå til hovedindhold

sundeunge.dk

www.sundeunge.dk er et digitalt undervisnings- og inspirationssite om sundhed, som med humor og i en positiv ånd formidler viden og centrale problemstillinger om sundhed med fokus på KRAM – Kost, Røg, Alkohol og Motion.

sundeunge.dk henvender sig til elever, undervisere, vejledere, ledere m.v. på de erhvervsrettede uddannelser.

Inspirations til sundhedsfremme

På hjemmesiden kan du finde film, undervisnings-, debat- og aktivitetsforslag, power pauser, fakta, online quiz, app og inspiration til udvikling af sundhedsfremme. Til materialet er desuden knyttet en viral kampagne bestående af filmiske spots, rettet mod de sociale netværk og skolernes infoskærme.

Formidling af sundhed og trivsel

Formålet er først og fremmest at formidle vigtige historier og viden om sundhed på en inspirerende og ny måde, som kan fremme sundhed og trivsel blandt unge på erhvervsskolerne. Og det er samtidig formålet at inspirere undervisere, vejledere og ledere til at igangsætte og fortsætte sundhedsfremme på skolerne, i undervisningen og i pauserne, og lære af hinanden på tværs af uddannelserne.

Gratis materialer

Det gratis materiale fungerer som et supplement til Sundhedsstyrelsens inspirationskatalog "Sunde Erhvervsskoler". Du kan finde og downloade kataloget her www.sst.dk/erhvervsskoler.

(Det er ikke længere muligt at finde inspirationskataloget, da siden ikke eksisterer mere)