Lærer sidder og lytter som en del af publikum

Hvad er en ressourceperson på erhvervsskolerne?

Styrkelse af den naturfaglige kultur

De naturvidenskabelige ressourcepersoner på erhvervsskolerne spiller en vigtig rolle i arbejdet med at fremme den naturfaglige kultur på erhvervsskolerne. Det handler fx om samarbejde mellem de naturvidenskabelige grundfag samt om fagenes synlighed i uddannelserne og på erhvervsskolerne.

Her er ressourcepersoner et værdifuldt forbindelsesled i samarbejdet mellem skolens ledelse og den faglige udvikling af undervisningen i den daglige praksis. De konkrete opgaver og funktioner aftales på den enkelte skole i samspil med skolens ledelse.

astra girl

Hvad er en naturvidenskabelig ressourceperson på EUD?

En naturvidenskabelig ressourceperson på erhvervsskoler er defineret som en person, der er særligt optaget af at udvikle egen undervisning, alene og i samarbejde med kolleger, samt optaget af udvikling af rammerne for undervisningen på erhvervsskolen.

Samarbejdspartner

partner-logo
Konsulent Ole Kronvald

Ole Kronvald

Konsulent

Kontakt Ole hvis du har spørgsmål vedrørende NAFA eller netværk for ressourcepersoner på erhvervsskoler.
Nanna Munk-Hansen

Nanna Munk-Hansen

Konsulent

Kontakt Nanna, hvis du har spørgsmål vedrørende ungdomsuddannelsesområdet. F.eks. netværket for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasierne eller netværket for ressourcepersoner på erhvervsskolerne.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.