Vild med rummet

DTU Space vil skabe en online platform, hvor man kan lære om rummet gennem interaktive aktiviteter. DTU Space er gået i gang med at udvikle et interaktivt, virtuelt læringsmiljø om rummet, naturvidenskab og teknologi målrettet elever og lærere i 7.-9. klasse, gymnasier og andre relevante ungdomsuddannelser.

Projektet vil også vise, at rummet omfatter flere teknologiske og naturvidenskabelige områder. Brugen af rummet handler om meget mere end at sende raketter afsted med udstyr, der skal undersøge universet.  Det nye miljø kommer til at tage udgangspunkt i hjemmesiden rummet.dk, der i dag er forankret hos DTU Space. Det er et ældre system, som ikke længere kan opdateres.Projektet vil desuden afholde et årligt event med omdrejningspunkt i rummet.

Praktisk information

Projektstart/Periode

november 10, 2019 - december 1, 2021

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Kristian Pedersen, kp@space.dtu.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skip to content