The NBI Ungdomslaboratoriet: Real Labs for Young Scientists

På Niels Bohr Instituttets ungdomslaboratorium kan du komme på besøg med din gymnasieklasse og lave eksperimenter, som normalt ikke kan lade sig gøre på skolerne.

Niels Bohr Instituttets ungdomslaboratorium kaldet ULAB tilbyder faciliteter og undervisning for gymnasie klasser. Eleverne kan komme på besøg og lave eksperimenter, som normalt ikke kan lade sig gøre på skolerne.

Herudover kan eleverne stifte bekendtskab med universitetsmiljøet, opleve studielivet, tale med vores instruktorer som er fysikstuderende, samt få en rundvisning og/eller et foredrag.

Praktisk information

Projektstart/Periode

marts 5, 2019 - marts 4, 2022

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Ian Bearden, bearden@nbi.ku.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content