Talent med Bredde

Projekt Talent med Bredde handler om at udvikle en model for undervisning, der kombinerer bredt rettet talentmotiverende undervisning i klassen med et skræddersyet talentudviklingsforløb for nogle få udvalgte elever.

Talent med Bredde er et udviklingsprojekt, der arbejder med, hvordan man bedst muligt kan styrke de allerede motiverede og talentfulde elever, og samtidig motivere og udvikle talent bredt i en klasse ved at udvikle, afprøve og tilpasse en general model for undervisning, der kombinerer et skræddersyet talentudviklingsprogram for særligt udvalgte elever med bredt rettet talentmotiverende helklasseundervisning. Herudover, gældende specifikt for projektet, at definere talentbegrebet og hvordan talent spottes.

Modellen udvikles i et samarbejde mellem universitetet og flere typer ungdomsuddannelser med udgangspunkt i et konkret forskningsteam på AU Foulum.

Praktisk information

Projektstart/Periode

februar 1, 2013 - december 31, 2015

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Ja

Projektholder

Pernille Maj Svendsen, pernille.svendsen@cse.au.dk

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Gymnasiale faglige foreninger for biologi, datalogi, fysik, geografi, kemi og matematik samarbejder om årlige nationale olympiske lege i naturvidenskabelige fag.
Skip to content