Svendborg Makerspace

I Svendborg etableres et større centralt makerspace på kommunens udskolings-skole med elever fra 7.-10. klasse og 11 mini-makerspaces på de øvrige skoler. Der gennemføres undervisningsforløb på alle skolerne kombineret med besøg på det centrale makerspace. I projektet bygges videre på erfaringer fra kommunens deltagelse i ”Engineering i Skolen”, hvor der er uddannet lærere og ledere.

Projektet løber over tre skoleår, og der samarbejdes med HTX og andre lokale ungdomsuddannelser, hvor elever fra ungdomsuddannelserne underviser elever fra grundskolen. Der vil desuden blive samarbejdet med lokale iværksættere og erhvervsliv gennem Fremtidsfabrikken og med Fablab Vejle om kompetenceudvikling og uddannelse.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 1, 2021 - juni 30, 2024

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Søren Rasmussen, soren.resmussen@svendborg.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skip to content