SubUniversity

SubUniversity er et tilbud til gymnasieskoler, der giver udvalgte gymnasieelever mulighed for at møde det faglige og sociale liv på Aarhus Universitet. Gymnasieeleverne inddeles i grupper efter faglig interesser og får tilknyttet to universitetsstuderende som mentorer.

Et forløb strækker sig over halvandet skoleår, fra eleverne udvælges i slutningen af 1. g, til slutningen af 2. g. Gymnasieeleverne vil i løbet af 2. g deltage i tre obligatoriske dagsseminarer med forskellige temaer på Aarhus Universitet.

SubUniversity har fokus på dygtige elever der har potentialet til at gennemføre en universitetsuddannelse, men som kan have en barriere, hvad enten den er geografisk eller eleven kommer fra et ikke-akademisk hjem. Gennem SubUniversity får de udvalgte elever indsigt i, hvad det indebærer at være studerende på en universitetsuddannelse og de bliver måske motiveret til at vælge en universitetsuddannelse – noget som eleven måske ellers ikke havde valgt.

Praktisk information

Projektstart/Periode

februar 1, 2014 - februar 1, 2014

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Laura Munk Petersen, lmunk@au.dk

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Projekt NEXT:GrEeN har udviklet og afprøvet et særligt koncept for skole-virksomhedssamarbejde, der ved projektets afslutning frit kan downloades.
Skip to content