STEAM 365

STEAM 365 sætter fokus på naturvidenskabelige fænomeners allestedsnærværelse og deres brydningsflader med teknologi, ingeniørskab og matematik.

Gennem en treårig periode, sætter Ungdomshuset Odense og samarbejdspartnerne Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Odense Bibliotekerne og Ungdomsskolerne i Assens, Faaborg-Midtfyn og Nyborg alle sejl til, for at formidle naturvidenskab og teknologi, til unge på Fyn. Projektet kommunikerer viden, skaber debat og åbner feltet gennem inddragende aktiviteter, hvor kernekompetencer indenfor pædagogik og kunst skal bruges, til at berige STEM med kunst og kultur, for at gøre det tilgængeligt for nye målgrupper. Ambitionen er at gøre STEAM til en hverdagslig begivenhed de unge kan træde ind i, og forstå/arbejde/nørde/lege i. Her deltager de unge i deres fritid, i et prøvefrit rum, hvor de lærer og skaber sammen, for deres interesses skyld.

Praktisk information

Projektstart/Periode

november 29, 2019 - november 29, 2022

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Karsten Damgård Mobil: 29 10 71 24 Mail: kada@odense.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Skip to content