Skramloteket

I Skramloteket har københavnske skoleelever mulighed for at få praktiske erfaringer med naturvidenskab og teknologi. Det natur-tekniske værksted Skramloteket er en institution, der arbejder for at give børn en større erfaring med praktisk-eksperimenterende arbejde. Dette vil de gøre gennem en “Børn lærer med fingrene”-pædagogik. Formålet med Skramloteket er at sprede kendskab og motivation indenfor arbejdet medteknologi igennem både praktisk og fagligt arbejde. Skramloteket arbejder på at give eleverne en almen dannelse og forståelse for den teknologiske tid de er en del af.

Når eleverne kommer på Skramloteket oplever de et sammenhængende forløb som er målrettet til at motivere og inspirere eleverne til at fatte interesse for teknik.

Skramloteket er et populært tilbud i Københavns Kommune, og hvert år kommer ca. 1000 børn gennem et forløb på Skramloteket.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2005 - januar 1, 2005

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Per Saxtorph Jørgensen, skram@skramloteket.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
Skip to content