Science Talenter

Science Talenter er en del af Astras tilbud til styrkelse af scienceundervisningen i Danmark.

Science Talenter arbejder for, at alle kommuner og ungdomsuddannelser har tilbud til naturvidenskabelige talenter; at der kommer folkelig og politisk fokus på naturvidenskabelige talenter; og at flere unge starter på en teknisk-naturvidenskabelig uddannelse. Science Talenter fokuserer på 5 overordnede hovedområder, nemlig at inspirere undervisere, at afholde camps og events for unge naturvidenskabelige talenter; at hjælpe med at skabe talentudviklingsmiljøer på landets skoler; at skabe og facilitere netværk for talenterne og at skabe dialog og debat om talentpleje. Science Talenter afholder løbende camps for elever i grundskole og gymnasium og kurser for lærere. Derudover er Science Talenter med til at arrangere den årlige nationale talentkonference og driver Explonauten, det mobile talentlaboratorium.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 5, 2009 - august 5, 2009

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Konstitueret talentchef Mie Berggreen Høj, mbh@astra.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
Skip to content