Science Talent Matematik

Science Talent Matematik – afvekslende og udfordrende matematikcamps for grundskole- og gymnasieelever.

Science Talenter arbejder for, at alle kommuner og ungdomsuddannelser har tilbud til naturvidenskabelige talenter; at der kommer folkelig og politisk fokus på naturvidenskabelige talenter; og at flere unge starter på en teknisk-naturvidenskabelig uddannelse. Science Talenter fokuserer på 5 overordnede hovedområder, nemlig at inspirere undervisere, at afholde camps og events for unge naturvidenskabelige talenter; at hjælpe med at skabe talentudviklingsmiljøer på landets skoler; at skabe og facilitere netværk for talenterne og at skabe dialog og debat om talentpleje. Science Talenter afholder løbende camps for elever i grundskole og gymnasium og kurser for lærere. Derudover er Science Talenter med til at arrangere den årlige nationale talentkonference og driver Explonauten, det mobile talentlaboratorium.

Science Talent Matematik er afvekslende og udfordrende matematikcamps for grundskole- og gymnasieelever. Campsne strækker sig over 2-3 dage, og har forskellige matematiske emner i fokus.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 5, 2009 - august 5, 2009

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Konstitueret talentchef Mie Berggreen Høj, mbh@astra.dk

Projektkategorier

Projektfokus

  • Eksterne læringsmiljøer
  • Talent

Projektelement

  • Event
  • Fællesskaber
  • Kompetenceudvikling
  • Undervisningsudvikling
Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

  • Tidsafgrænset projekt
Science klubben arbejder med citizen science, hvor børn og unge kan indgå i konkrete forskningsprojekter på 10 science camps i både 2022 og 2023.
  • Tidsafgrænset projekt
Projektet vil sætte fokus på og styrke grundskoleelevernes teknologiforståelse, digitale dannelse og praksisfaglige kompetencer.
  • Tidsafgrænset projekt
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
  • Tidsafgrænset projekt
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
  • Tidsafgrænset projekt
En ny skoletjeneste skal styrke det nye formidlingscenter for Limfjorden og give unge ”hands-on” oplevelser med Limfjordens økosystem.

𝗠𝗮𝗻𝗴𝗹𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘁𝗶𝗹 𝗴𝗼𝗱𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗳𝗮𝗴𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀ø𝗴𝗲𝗹𝘀𝗲𝗿?

Astra er medarrangør af Big Bang-konferencen, der samler landets bedste formidlere, undervisere og forskere og giver dig to dages faglig forkælelse i naturvidenskabens tegn.

Du får:

Køb din billet til Danmarks største naturfagskonference!

(åbner bigbangkonferencen.dk)

Skip to content