Science Talent Matematik

Science Talent Matematik – afvekslende og udfordrende matematikcamps for grundskole- og gymnasieelever.

Science Talenter arbejder for, at alle kommuner og ungdomsuddannelser har tilbud til naturvidenskabelige talenter; at der kommer folkelig og politisk fokus på naturvidenskabelige talenter; og at flere unge starter på en teknisk-naturvidenskabelig uddannelse. Science Talenter fokuserer på 5 overordnede hovedområder, nemlig at inspirere undervisere, at afholde camps og events for unge naturvidenskabelige talenter; at hjælpe med at skabe talentudviklingsmiljøer på landets skoler; at skabe og facilitere netværk for talenterne og at skabe dialog og debat om talentpleje. Science Talenter afholder løbende camps for elever i grundskole og gymnasium og kurser for lærere. Derudover er Science Talenter med til at arrangere den årlige nationale talentkonference og driver Explonauten, det mobile talentlaboratorium.

Science Talent Matematik er afvekslende og udfordrende matematikcamps for grundskole- og gymnasieelever. Campsne strækker sig over 2-3 dage, og har forskellige matematiske emner i fokus.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 5, 2009 - august 5, 2009

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Konstitueret talentchef Mie Berggreen Høj, mbh@astra.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
Skip to content