Science i Syddanmark – Karrierelæring i sciencefag

Som et led i en indstats for at tiltrække flere unge mennesker i Region Syd til Scienceuddannelser blev projektet Science i Syddanmark – Karrierelæring i sciencefag oprettet.

Projektets aktiviteter omfattede lærerkurser og undervisningsforløb på højt fagligt niveau, der skulle sikre fagene en større aktiv rolle i de unges karrierelæringsprocesser. Som omdrejningspunkt for alle projektets aktiviteter var valgt en sundhedsmæssig problemstilling (diabetes), der havde høj aktualitet i samfundet og for regionen, og gav unge i udskolingsklasser og gymnasiet gode muligheder for at relatere undervisningen til hverdag, samfundsdebat, uddannelse og jobliv.

Det var projektets ønske, at de unge skulle formå at reflektere over og handle på egne valg af overgange i uddannelsessystemet og ikke mindst have en bevidsthed om, hvor uddannelses- og karrieremuligheder fandtes.

Praktisk information

Projektstart/Periode

maj 9, 2016 - december 9, 2018

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

kontakt@rsyd.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Skip to content