S-TEAM projektet

S-TEAM projektet (Science-Teacher Education Advanced Methods) skal undersøge og sammenholde den nyeste viden om naturfagsdidaktik med praktisk erfaring i læreruddannelse. Projektet er defineret på europæisk niveau for at sikre inddragelse af national ekspertise inden for curricula, pædagogik og praksis.

De tre hovedformål med S-TEAM projektet var dels at styrke motivation, læring og positive elevattituder inden for europæisk naturfagsdidaktik med det formål at øge den videnskabelige ekspertise og styrke rekruttering til forsker-karriereveje; dels at give et større antal lærere mulighed for at anvende inquiry-based og andre veldokumenterede undervisningsmetoder til gavn for større kvalitet i undervisningen; og endelig at støtte naturfagslærere ved at tilbyde træning i og adgang til innovative metoder og forskningsbaseret viden.

Projektet omfattede 25 institutioner fordelt på 15 lande.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 5, 2009 - januar 5, 2012

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

IND Københavns Universitet, Jens Dolin

Projektkategorier

Projektfokus

  • Undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning

Projektelement

  • Kompetenceudvikling
  • Undervisningsudvikling
Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

  • Tidsafgrænset projekt
Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
  • Tidsafgrænset projekt
Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.

𝗠𝗮𝗻𝗴𝗹𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘁𝗶𝗹 𝗴𝗼𝗱𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗳𝗮𝗴𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀ø𝗴𝗲𝗹𝘀𝗲𝗿?

Astra er medarrangør af Big Bang-konferencen, der samler landets bedste formidlere, undervisere og forskere og giver dig to dages faglig forkælelse i naturvidenskabens tegn.

Du får:

Køb din billet til Danmarks største naturfagskonference!

(åbner bigbangkonferencen.dk)

Skip to content