Projekt X

Formålet med Projekt X har været at udvikle et unikt  efteruddannelsestilbud for undervisere inden for natur, teknik og sundhed gennem netværksdannelse mellem de involverede institutioner, ligesom det skulle understøtte overgange mellem grundskole og ungdomsuddannelse.

Projektet har til formål at understøtte den naturfaglige udvikling i de enkelte kommuner rettet mod at udvikle en lærerig, engagerende og sammenhængende undervisning i de enkelte kommuners undervisningsinstitutioner med inddragelse af det lokale erhvervsliv.

Projekt X er målrettet undervisere inden for natur, teknik og sundhed. I relation til opkvalificering arbejdes med udvikling af en sammenhængende læseplan samt undervisningsmaterialer til de forskellige elevgrupper.

Materialerne afprøves og evalueres på de enkelte institutioners elevgrupper og lægges herefter ud på en fælles portal, hvor hele regionens lærere har mulighed for at tilgå materialet. De udviklede materialer og modeller bruges til at understøtte udviklingen af netværk i de øvrige kommuner.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2011 - juni 30, 2016

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Ja

Projektholder

Claus Auning, caun@ucsyd.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content