Projekt MakerLab – Makerspace som indgang til de tekniske erhvervsuddannelser

Et fælles fysisk makerspace etableres på Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier, og det nye Det nye MakerLab skal understøtte de sydfynske grundskolers fokus på teknologiforståelse og øget tilgang til erhvervsuddannelser indenfor STEM.

Projektet bygger bro mellem grundskolerne og erhvervsuddannelserne og vil forhåbentlig bidrage til, at flere unge ser de tekniske erhvervsuddannelser som en attraktiv levevej. Det vil samtidig styrke kvaliteten af erhvervsuddannelserne ved at bringe de digitale teknologier endnu mere ind i undervisningen.

I projektet samarbejder SESG med Svendborg Kommune, folkeskoler, efterskoler og friskoler fra Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø Kommuner.

Praktisk information

Projektstart/Periode

september 21, 2021 - september 21, 2021

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Allan Kruuse

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skip to content