Piratskibet

Piratskibet har til formål at skabe et centralt kreativt online community, hvor børn udforsker teknologien på eksperimenterende, kreative og legende måder. Projektet henvender sig til danske børn mellem 7 og 17 år.

Coding Pirates’ mål og mission har siden 2013 været at give Danmarks børn og unge positive oplevelser med teknologi. Hver uge faciliterer vores dygtige frivillige et legende og eksperimenterende pusterum, hvor vores Pirater opfordres til at bruge deres nysgerrighed og kreativitet. Som et led i denne mission har vi lanceret vores dansksproget online platform Piratskibet, der hver dag sætter sejlene for at øge børn og unges digitale og IT-kreative egenskaber gennem sjove og engagerende rammer.

Piratskibet er et legende og lærerigt pusterum med kodning og programmering i centrum. Ved at gøre IT-kreativt læringsmateriale og motiverende samskabelse tilgængeligt for alle Danmarks børn og unge, sigter Coding Pirates efter at nå en endnu større del af Danmarks børn og unge unge, hvor Piratskibet kan forhøje både interessen for det tekniske udviklingsfelt og give nem adgang til at tilegne sig essentielle tekniske evner. Med Piratskibet ønsker Coding Pirates at understøtte de kommende  generationers It-kompetencer, således de har et stærkt fundament, bygget på fællesskab, nysgerrighed og digital kunnen.

Fællesskab, tryghed, leg og læring går hånd i hånd på Piratskibet. Piratskibet danner nemlig de trygge rammer for at sikre et sikkert, kreativt og inkluderende fællesskab. Ombord findes både spændende læringsforløb, hvor børn og unge eksempelvis kan lære grafiske værktøjer eller at skrive i forskellige programmeringssprog så som Unity, Python og Scratch. På Piratskibet kan Piraterne også dele deres projekter med hinanden.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 30, 2018 - august 30, 2018

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Sidsel Overgaard, sidsel@codingpirates.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Skip to content