PANaMa

PANaMa er et projekt, som vil øge interessen for uddannelser og arbejdsmuligheder i grænseregionerne mellem Danmark og Tyskland.

Projektet PANaMa (Perspektiver på Arbejdsmarkedet med Naturvidenskab og Matematik) ønsker allerede i skolen at præsentere elever i region Sjælland, region Syddanmark samt Schlesvig-Holstein for spændende erhverv og studier. Formålet er at støtte elevernes grundlag for valg af uddannelse og sikre fremtidens faglærte arbejdskraft i regionen. Projektet sigter eksplicit mod at synliggøre mulighederne for både drenge og piger.

Projektet afholder camps, uddanner unge som uddannelsesambassadører og udvikler undervisningsmaterialer til lærere. Projektet er tilrettelagt for grundskoleelever og er en del af InterReg indsatsen, som skal styrke samarbejdet mellem Danmark og Tyskland. På længere sigt er det målet at etablere et netværk mellem de skoler, lokale virksomheder og videregående uddannelsesinstitutioner, der er aktive i det matematisk-naturvidenskabelige felt i regionen.

Praktisk information

Projektstart/Periode

marts 1, 2016 - juli 31, 2020

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

info@panama-project.eu

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Skip to content