Makker-rum

I Jammerbugt bliver ungdomsskolen det teknologiske fyrtårn. Jammerbugt Kommune etablerer makerspaces på kommunens 12 skoler og opretter et mobilt makerspace i ungdomsskoleregi. Makerspaces skal medtænkes i undervisningen i alle fag og på alle klassetrin. Makerspaces bliver en særlig aktiv del af undervisningen i kommunens specialklasser. Her vil man udforske de muligheder, teknologiforståelse og praktiske aktiviteter har for didaktikken i forhold til børn med særlige behov.

Ungdomsskolen får en central rolle i projektet, som det teknologiske fyrtårn, der skal være inspirator, igangsætter og katalysator for nye tiltag, teknologier og værktøjer. For at tilgodese kommunens geografi etablerer ungdomsskolen et mobilt makerspace, der når ud til alle dele af kommunen.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 1, 2021 - juni 30, 2024

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Helle Nørgaard Pedersen

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skip to content