Kreative og innovative læringsmiljøer fra indskoling til udskoling

Forløbet skulle fremme kreative og innovative læringsforløb fra indskoling til udskoling i 6 kommuner.

Formålet var at styrke elevernes læring ved at gøre dem bekendt med og træne dem i at arbejde med idéudvikling, problemløsning og innovation.

750 lærere/pædagoger samt 150 skoleledere og læringsvejledere fra 6 kommuner i Trekantsområdet gennemførte et kompetenceudviklingsforløb med fokus på at afprøve og udvikle undervisning gennem innovative og entreprenante metoder. Forløbet blev gennemført som webinar og en række kursusdage, hvor lærere/pædagogteams på tværfaglig basis tilegnede sig forståelse for innovationsdidaktik og udviklede deres kompetencer til at arbejde med entreprenørskabsundervisning.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 31, 2015 - december 31, 2016

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Projektkategorier

Projektfokus

  • Innovation og entreprenørskab

Projektelement

  • Kompetenceudvikling
Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

  • Tidsafgrænset projekt
Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
  • Tidsafgrænset projekt
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
  • Tidsafgrænset projekt
Københavns Kommune vil anvende makerspaces til at skabe inkluderende læringsmiljøer på ni folkeskoler og to specialskoler på Nørrebro og Bispebjerg.
Skip to content