Kåre og Emil

De naturvidenskabelige eksperimenter får frit spil, når værterne kendt fra DR’s NØRD-programmer laver fængende youtube-videoer til børn for at øge interessen for naturvidenskab.

Naturvidenskabelig dannelse på børnenes præmisser – I deres sprog og der hvor børnene er. De naturvidenskabelige eksperimenter får frit spil, når værterne kendt fra DR’s NØRD-programmer laver fængende youtube-videoer til børn for at øge interessen for naturvidenskab.

Hvad har tyngdekraften, en cola-mentos-raket-kaster og to brødres interne drillerier med hinanden at gøre? På den nye YouTube-kanal mødes de tre ting, når korte videoer i et let forståeligt og sjovt format skal få flere danske børn til at opsøge viden om naturvidenskab på deres foretrukne medie.

Det er målet, at Kåre og Emil Nielsen i det næste halvandet år skal udgive mellem 80 og 100 videoer på deres YouTube-kanal, som de håber opnår mindst 100.000 visninger i gennemsnit.

Visionen er at gøre naturvidenskab så fascinerende og velfortalt, at børn og unge mellem ni og 14 år selv opsøger det.

Praktisk information

Projektstart/Periode

december 10, 2019 - december 31, 2023

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Emil Hoffmann Nielsen, Emil@Nielsenformidling.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
Skip to content