Junior-Geologerne

Naturvejledere og naturfagslærere over hele Danmark skal have styrket deres viden om geologi og sammen engagere børn og unge i geologiske aktiviteter i det fri – og ikke mindst gøre dem nysgerrige på naturens stærke kræfter.

De stærke naturkræfter som engang skabte Danmark er stadig meget synlige – men kun for dem, der kender dem! Det billede vil Junior-Geologerne nu lave om på, så flere børn og unge får en forståelse og begejstring for fortællingen om landets geologi.

Konceptet bliver testet på unge i både Helsingør og Odsherred kommuner, hvorefter naturfagslærere og naturvejledere i 26 øvrige kommuner vil blive opkvalificeret og få glæde af materialerne. Til slut kommer turen til de øvrige danske kommuner, der får fri adgang til det udviklede materiale.

Praktisk information

Projektstart/Periode

september 23, 2021 - september 23, 2021

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Camilla S. Andresen, csa@geus.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
Skip to content