IoT i folkeskolen

”IoT i Folkeskolen” skal ruste 7. klasse-elevernes teknologiforståelse og kreativitet via IoT-teknologi (Internet of Things).

Projektets hovedmål er at sætte IoT-teknologi i en pædagogisk sammenhæng og udvikle undervisningsforløb, der øger eleverne data- og teknologiforståelse og underbygger elevernes evner til at benytte teknologien på nye og kreative måder. Projektet vil sætte IoT teknologien fri i den danske folkeskole og lade eleverne være medskabere og innovatører og dermed åbne op for nye og anderledes tilgange og muligheder inden for IoT-teknologien. Projektet bygger på erfaringerne fra projekt Coding Class. I projektet samarbejder IT-Branchen, Skolelederforeningen og Aarhus kommune om at udvikle IoT-undervisningsforløb til brug i folkeskolen. Samarbejdsaftalen omfatter et pilotprojekt på udvalgte skoler i Aarhus og vil omfatte 10-15 klasser. På baggrund af erfaringerne fra piloten er målet at skalere og udbyde IoT-undervisningsforløb til skoler i hele landet.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2019 - januar 1, 2019

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

mail@iotifolkeskolen.dk

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content