IDA Science Cup

IDA Science Cup er en opfinderkonkurrence i biologi, kemi, fysik, teknologi og naturgeografi for gymnasieelever i 2.g i STX og HTX.

Deltagerne skal udvikle innovative løsninger på problemer inden for de naturvidenskabelige fag. Deltagerne arbejder i projektgrupper på 3 – 5 elever med et teknisk- naturvidenskabeligt emne, som de selv vælger.Formålet med IDA Science Cup er at give eleverne en bedre forståelse for innovation og produktudvikling. Konkurrencen giver eleverne mulighed for at arbejde med en virkelighedsnær problemstilling, der samtidig er naturvidenskabelig.

Eleverne konkurrerer i at få en idé til et produkt eller en proces, som forbrugere eller virksomheder har brug for. Der kan være tale om videreudvikling af allerede eksisterende teknologi eller udvikling af ny teknologi eller produkter. Eleverne indhenter viden fra virksomheder og videregående uddannelsesinstitutioner. Eleverne deltager både i en innovationsworkshop, et virksomhedsbesøg og en semifinale.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 5, 2004 - august 5, 2004

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

isc@ida.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content