Grøn Generation

Grøn Generation var et udviklingsprojekt, der skulle bidrage til udvikling af et bæredygtigt samfund via uddannelse.

Udviklingsprojektet tog afsæt i de eksisterende strukturer og initiativer til fremme af bæredygtig udvikling og skabelsen af lokale arenaer i kommunerne, der kunne bidrage til styrket Uddannelse for Bæredygtig Udvikling. Projektet trak på erfaringerne fra science-kommuner, der havde vist målbare resultater i retning af en mere koordineret naturfagsindsats og en bedre udnyttelse af ressourcerne på naturfagsområdet i kommunerne via en kommunal koordinering.

Projektets mål var at engagere 10 kommuner i at udvikle kommunale strategier til fremme af Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (UBU) og dermed Grønne Generationer.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2013 - marts 1, 2017

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Hans Colind Hansen, hch@astra.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content