Gå til ZOO science i fritiden

Zoologisk Have i København arbejder sammen med Ishøj Kommune og Københavns Professionshøjskole om fritidsaktiviteter, hvor børn i Ishøj gennem undersøgelser og eksperimenter bliver klogere på dyr og naturen – både lokalt og globalt. Projektet løber over 22 måneder og er rettet mod børn i Ishøj Kommune, som savner anderledes og faglige udfordringer.

Der er fire hovedaktiviteter, hvor børnene i hver aktivitet er med 3 timer, 4-5 dage i deres fritid. Der vil være aktiviteter både hos dyrene i Zoologisk Have og på Ishøj Kommunes Naturcentre under de fire overskrifter: ”På vingerne”, ”Fra nord til syd”, ”Med lyden som indsats” og ”Når småt bliver endnu mindre”.

Det er gratis at være med, og fællesskabet mellem børnene styrkes blandt andet ved, at børnene transporteres i bus, når aktiviteterne foregår i Zoologisk Have.
Børnene vil efter hver gang kunne tage noget med hjem til deres familier, og der afholdes i løbet af projektperioden to familiedage, hvor børnene formidler oplevelser og vigtig viden til deres familier.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2022 -

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Ja

Projektholder

Louise Nordbjerg, Zoologisk Have København

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Skip to content