Fellowship i design og digital teknologi – modul 1 & 2

Fellowship i design og ny teknologi- Et program for talentfulde undervisere i teknologiforståelse. VIA har sammen med Københavns Professionshøjskole og Aarhus.

Universitet udviklet et nyt fellowship-program for de lærere og pædagoger, som er længst fremme med arbejdet med teknologiforståelse.

Som del af fellowship programmet får deltagerne en unik mulighed for at videreudvikle deres egne undervisningsforløb med inspiration fra international forskning ved Center for Computational Thinking & Design ved Aarhus Universitet samt sparring fra førende didaktikere fra VIA University College og KP Future Classroom Lab. Med i udviklingen af programmet er også FabLab Spinderihallerne.

Målet er at flere lærere får kompetence til at undervise i elever i kompleks problemløsning med nyeste teknologi samt metoder til at vurdere elevers digitale kompetencer og designforståelse.

Praktisk information

Projektstart/Periode

december 10, 2019 - december 10, 2019

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Katrine Holm Kanstrup, 87162026, kat@cc.au.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
I Holbæk Kommune kommer et mobilt observatorium, drevet af Observatoriet i Brorfelde, til at rejse mellem de 18 skolefritidsordninger med science-oplevelser.
Skip to content