Fagligt Entreprenørskab

Projekt Fagligt Entreprenørskab vil hjælpe med at inkludere og fastholde fagligt og socialt udsatte unge i deres erhvervsuddannelse.

Projektet fokuserer på erhvervsuddannelserne, og handler primært om at afprøve innovation og entreprenørskab som redskab til at skabe inklusion og reducere frafald. Efteruddannelse er dog også et vigtigt element i projekt Fagligt Entreprenørskab.

Projektet skal være med til at sikre, at de udsatte unge både kommer godt igennem deres uddannelse og godt videre efter endt uddannelse. Det gøres ved at give eleverne kompetencer inden for entreprenørskab og ved at efteruddanne deres lærere, så de har redskaber til at undervise i netop det.

Efteruddannelsen Fagligt Entreprenørskab i erhvervsuddannelserne, har fokus på at udvikle lærernes kompetencer til at sætte entreprenante og innovative læreprocesser i gang hos elever i erhvervsuddannelserne.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2015 - december 31, 2017

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Beate Laubel Boysen, beate@ffe-ye.dk

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
Skip to content