Få øje på at se livet omkring dig

Projektets overordnede formål er at få flere ud i det fri og at skabe begejstring for alle de eventyr, der gemmer sig i baghaven, langs fortovet og i skolegården. Tanken er, at et besøg på Observatoriet kan hjælpe begejstringen på vej, hvis man ikke er vant til at observere i naturen eller, hvis man bare har lyst til noget mere viden, der kan åbne ens øjne for noget nyt.

I det nye 3-årige projekt ”Få øje på at se livet omkring dig” vil Observatoriet etablere et ”Bio-hus,” hvor gæster skal lære at observere og undersøge det, de får øje på i naturen. Huset bliver indrettet i en af de tidligere funktionærboliger, som forinden skal restaureres og nyt indhold skal skabes.

Derudover vil man udbygge scienceparken med oplevelsesstier og naturens møbler, der inviterer til at få øje på noget nyt under åben himmel.

Endelig vil man etablere et frivilligkorps af naturinteresserede i alle aldre og udvikle og afholde både ture, kurser og aktiviteter med naturen som tema.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2022 - december 31, 2025

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Ja

Projektholder

Julie K. L. Bouche, Brorfelde Observatoriet

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Skip to content