ESOF konferencen

ESOF er en tværgående europæisk videnskabs- og videnskabspolitisk konference, der afholdes hvert andet år i skiftende europæiske storbyer.

Euroscience Open Forum (ESOF) konferencen samler forskere, journalister, beslutningstagere, studerende og organisationer til debat om europæisk forskning og globale udfordringer. Målet med konferencen er at engagere gymnasieelever i aktuelle og samfundsrelevante problematikker gennem et spændende og anderledes undervisningsforløb.

ESOF er ikke en traditionel videnskabelig konference, men en videnspolitisk konference, der beskæftiger sig med emner indenfor naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, videnskabsstudier, humaniora og teknologi.

Et vigtigt punkt i ESOF-programmet er at styrke befolkningens interesse og engagement i forhold til forskning, teknologi og videnskab og dermed bidrage til at skabe medejerskab om de væsentlige investeringer i forskning og udvikling, som samfundet i disse år tilfører.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2016 - januar 1, 2016

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skive Kommune har fokus på en tidlig indsats og vil udvikle makerspaces for børnehave- og skolebørn fra 5-9 år ved oprettelse af MiniMakerLabs og lånekasser.
Skip to content