Den Grønne Rygrad

Den Grønne Rygrad vil udvikle et grønt curriculum, som skal give et overblik over de forløb, som findes på det grønne område.

Den Grønne Rygrad er et nationalt program med det formål at udvikle et grønt curriculum ved at udvælge, samle og udbrede de bedste undervisningsforløb, der findes inden for temaerne Natur, Fødevarer og Sundhed samt Klima, Energi og Ressourcer.

Den Grønne Rygrad vil understøtte lærernes arbejde og kommunernes indsatser inden for STEM-fagene samt understøtte faglige sammenhænge og progression. Formålet er at fremme og understøtte den naturvidenskabelige formidling og gøre den relevant og inspirerende for elever gennem hele skoleforløbet.

Projektet arbejder efter at samle, strukturere og kvalificere mangeårige erfaringer med uddannelse samt identificere, kvalificere og invitere de mest relevante grønne undervisningsaktører med til at opfylde dette mål.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 8, 2019 - december 8, 2023

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Synnøve Kjærland, sek@concito.dk

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Skip to content