CrossingIT

CrossingIT har til formål at fremme viden og færdigheder i programmering hos de unge i Region Syddanmark. Det skal bidrage til at de unge får øje på de muligheder, der ligger i en naturvidenskabelig uddannelse, særligt inden for en af it-uddannelserne.

CrossingIT ville fremme viden og færdigheder i programmering hos de unge i Region Syddanmark. Folkeskolelærere og HHX/HTX undervisere skal kunne undervise i og med programmering i deres fag og tværfagligt. CrossingIT ville samtidigt udvikle/styrke læringsmålsprogression mellem skoletyperne. For at sikre den videre udvikling blev der skabt lokale netværk, både med erhvervslivet og organisationer fra de unges fritidsliv. Projektets aktiviteter omfattede undervisningsforløb på grundskoler og ungdomsuddannelser, formidlingsevents, kompetenceudvikling af undervisere og udvikling af understøttende lokale miljøer.

CrossingIT er et netværksprojekt, bestående af lokale konsortier fra 7 kommuner på tværs af Region Syddanmark. De lokale erhvervsgymnasier var drivkraften bag lokal netværksdannelse i hver af kommunerne.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2017 - juni 7, 2019

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Regina Lamscheck-Nielsen, info@moeve.dk

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content