Computational Thinking i Matematik og Naturvidenskab (CTiMNAT)

Visionen for Computational Thinking i Matematik og Naturvidenskab (CTiMNAT) er at fremme elevers CT-kompetencer inden for eksisterende gymnasiefag gennem efteruddannelse af gymnasielærere.

Formålet med projektet Computational Thinking i Matematik og Naturvidenskab (CTiMNAT) er at fremme elevers CT-kompetencer inden for eksisterende gymnasiefag gennem efteruddannelse af gymnasielærere. Der har vist sig et behov for faglig og fagdidaktisk nytænkning inden for fag, der beskæftiger sig med informationsteknologier, samt et lige så stort behov for styrkelse af lærernes kompetencer og udvikling af den konkrete undervisning.

I projektet introduceres en etårig efteruddannelse for gymnasielærere. Det etårige kursusforløb gentages tre år træk, hvert år med nye kursister. Undervejs følges de enkelte forløb tæt og evalueres med henblik på dokumentation af resultaterne og systematisk opsamling af erfaringer, der kan udmøntes i efterfølgende forbedringer af forløbets indhold og struktur.

Praktisk information

Projektstart/Periode

august 1, 2018 - juni 30, 2021

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content