Byg en by

Byg en by var et brobygningsforløb fra udskoling til de tekniske erhvervsuddannelser, der skulle være med til at sikre, at Danmark i fremtiden har en dygtig og innovativ arbejdsstyrke.

Byg en by var et projekt, der skulle være med til at sikre, at Danmark i fremtiden har en dygtig og innovativ erhvervsfaglig arbejdsstyrke. Byg en by var et fagligt brobygningsforløb mellem grundskolernes 7. – 8. klasser og de tekniske erhvervsuddannelser. Formålet med Byg en by var, at give grundskoleeleverne et positivt og meningsfyldt indtryk af erhvervsuddannelserne og styrke elevernes innovationsevner.

Projektet blev afviklet i 2015 som en konkurrence, hvor grundskoleelever og erhvervsskoleelever danner et team, der i alle faser af forløbet arbejder tæt sammen om at bygge en model af en bæredygtig by. Byerne blev bedømt bl.a. på teamets arbejde med den innovative proces, nye ideer til bæredygtige løsninger og den praktiske udførelse af modelbyen.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2015 - december 31, 2015

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Ea Eskildsen, ee@astra.dk

Projektkategorier

Projektfokus

Projektelement

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Morsø Kommune vil kompetenceudvikle alle lærere og ledere og uddanne vejledere på alle skoler, så makerspace kan blive implementeret i de enkelte fag.
Skip to content