Bloom – Festival om natur og videnskab

Bloom er hovedstadens festival om natur og videnskab og tilbyder formidling både til skoleklasser og børnefamilier. Skoleprogrammet Bloom School har til formål, at skoleelever fra 6.-9. klasse bliver klogere på verden, universet og sig selv via oplæg, workshops, vandringer, hands-on aktiviteter og kunstoplevelser med forskere og formidlere.

Festivalen finder sted i Søndermarken på Frederiksberg hvert år i maj måned. Aktiviteterne i Bloom School omfatter oplæg, workshops, eksperimenter og vandringer i Søndermarken, og der er tilknyttet undervisningsmateriale til alle aktiviteter. Programmet omfatter alle naturfagene og nedbryder samtidig grænserne mellem fagområder. Skoleprogrammet Bloom School er målrettet elever fra 6.-9. klasse. Detagelse er gratis for skoleklasser. Bloom School er fortrinsvis for skoler på Frederiksberg, men i tilfælde af ledige pladser åbnes der op for skoler uden for Frederiksberg.

I festivalweekenden har Bloom et børneområde i samarbejde med bl.a. Brorfelde Observatorium, Naturvejlederne på Frederiksberg, Experimentarium, KU SCIENCE og ZOO København. Festivalen har også en scene, hvor man bl.a. kan opleve konservator Abdi Hedayat, Bengt Holst fra ZOO, Radionauterne og Vicky Knudsen.

Praktisk information

Projektstart/Periode

maj 23, 2019 - maj 23, 2019

Projektstatus

Igangværende

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Esther Elmholt, esther@bloom.ooo

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Skip to content