Aktive science-unge

I forundringspuljen kan børn og unge søge penge til selv at bygge en robot, sætte et bistade op, tumle med droneflyvning, tage på stjernekiggertur – eller lige præcis den science-aktivitet, de selv drømmer om at eksperimentere med.

I puljen, der er forankret hos Dansk Ungdoms Fællesråd, kan aktive børn og unge i 2020 søge til science-aktiviteter i fritiden. Puljen er på i alt 1 million kroner. Den er forbeholdt 10-20 årige børn og unge, som alene eller i grupper kan søge op til 50.000 kr. til at komme afsted på science-tur, købe materialer eller udstyr, planlægge events, tænke vildt – eller noget helt andet.

Udgangspunktet for puljen er børnenes nysgerrighed og engagement. Forventningen er, at det kan være et bidrag til at sætte gang i science-aktiviteter i fritiden på børnenes og de unges eget initiativ.

Praktisk information

Projektstart/Periode

januar 1, 2020 - december 31, 2020

Projektstatus

Afsluttet

Er projektet eksternt evalueret

Nej

Projektholder

Jesper Kejlhof, 30737575

Flere projekter

Projekter med samme projektfokus

Science og leg bidrager til, at børn i dagtilbud oplever og udvikler en legende tilgang til udforskning af naturvidenskabelige fænomener, begreber og teknologi.
GRØN udvikler over en fireårig periode 100 gratis undervisningsforløb til folkeskolens udskoling og gymnasiet med fokus på klima og bæredygtighed.
Skip to content