Gå til hovedindhold

Webantologi: Introduktion til naturfagsdidaktik

Webantologi for læreruddannelsen

På webantologien ”Introduktion til naturfagsdidaktik” finder du korte artikler om naturfagsdidaktiske temaer, eventuelt suppleret med links, inspirationsmateriale eller videoklip.

Artiklerne er oversigtsartikler om forskellige naturfagsdidaktiske temaer, der åbner feltet. Teoretiske overvejelser i artiklerne eksemplificeres med anvendelsesorienterede aspekter fra skolens naturfagsundervisning. Artiklerne refererer til både nyeste forsknings- og udviklingsbaserede viden samt praksissituationer.

Ophavsrettigheder

Ophavsrettigheder til artikler og materialer på dette site tilhører NTS-centeret, Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed og forfatterne til artiklerne. Ved citering til materialet referer man til hjemmesiden. Holdninger og synspunkter der måtte findes i artiklerne er alene forfatternes ansvar.”

Links der ikke findes længere:
  • https://www.via.dk/hoejskoler/psh/videncentre/didaktik/naturfagsdidaktik/Sider/wenantologi-artikler-om-naturfagsdidaktik.aspx (Videncenter for didaktik)
  • https://www.via.dk/hoejskoler/psh/videncentre/didaktik/Documents/Naturfagsdidaktik/Projektbeskrivelse-introduktion-til-didaktik-i-naturfag.pdf (Projektbeskrivelse)
  • https://www.ucviden.dk/portal-via/da/projects/introduktion-til-naturfagsdidaktik--en-webantologi(c193bee0-33b1-46ae-9f8b-aa9c2eb90159).html (UC Viden (VIA) projektregistrering)