Gå til hovedindhold

Science Talent Junior - database

  Science Talent Junior (tidligere Masterclass Junior) er et supplerende inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik. Hvert år starter vi to nye junior forløb op: Science Talent Junior 7. klassetrin og Science Talent Junior 8. klassetrin. Skolen tilmelder elever for ét år af gangen.

  Camp-koncept for Science Talent Junior

  Ét Science Talent Junior forløb består af 3 camps for talenterne på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø. Hver camp varer 3 dage. På disse camps vil talenterne få inspiration, udfordringer, erfaring og faglig fordybelse i matematiske, naturvidenskabelige og tekniske områder, som går ud over den normale undervisning i grundskolen.

  Talenterne mødes med andre unge, der også brænder for matematik og naturvidenskab. Det giver talenterne et socialt miljø, hvor de kan dyrke deres interesse.

  Der skal arbejdes med mange forskellige emner undervejs i forløbet. På campene vil eleverne blive udfordret både fagligt og personligt. Det er vigtigt at eleven kan indgå i gruppearbejde på tværs af skoler.

  Forløbet er støttet af Augustinus Fonden