Gå til hovedindhold

Kreative og innovative læringsmiljøer fra indskoling til udskoling

Kompetenceudviklingsforløb fremmer kreative og innovative læringsforløb gennem videndeling, metodetilegnelse og forståelse for innovationsdidaktik.


Forløbet skulle fremme kreative og innovative læringsforløb fra indskoling til udskoling i området. Det blev gennemføres som webinar og en række kursusdage, hvor lærere/pædagogteams på tværfaglig basis tilegnede sig forståelse for innovationsdidaktik og udviklede deres kompetencer til at arbejde med entreprenørskabsundervisning.

Formålet var at styrke elevernes læring ved at gøre dem bekendt med og træne dem i at arbejde med idéudvikling, problemløsning og innovation.

750 lærere/pædagoger samt 150 skoleledere og læringsvejledere fra 6 kommuner i Trekantsområdet gennemførte et kompetenceudviklingsforløb med fokus på at afprøve og udvikle undervisning gennem innovative og entreprenante metoder.

Projektet var et led i et samarbejde mellem Trekantområdet Danmark samt børn og unge forvaltningerne i Vejle og de fem øvrige Trekantkommuner om netop at fremme entreprenørskabsundervisningen i grundskolen. 

Støttet af

A.P. Møller Fonden - Folkeskoledonationen
A.P. Møller Fonden har doneret 1,4 mill. kr. til projektet