Gå til hovedindhold

Tuborgfondet

Tuborgfondet har et samfundsnyttigt formål og har særligt fokus på frivillighed.

Fondet støtter foreninger og organisationer, der inddrager og engagerer frivillige ildsjæle i deres aktiviteter. Gennem de projekter Tuborgfondet støtter, ønsker fondet at inspirere endnu flere til at tage del i de folkelige fællesskaber og give dem nogle rammer, så fællesskaberne løbende kan udvikle og forny sig.

Samtidig udvikler og støtter Tuborgfondet større projekter og initiativer, der knytter erhvervsliv og civilsamfund tættere sammen, og som bidrager til at virksomheder lettere kan få en aktiv rolle i samspillet med de frivillige foreninger og organisationer.

Ud over de større projekter som Tuborgfondet udvikler sammen med bevillingsmodtagerne og andre interessenter, modtager fondet årligt ca. 2.200 ansøgninger om støtte til mindre projekter, der kan glæde mange mennesker på tværs af hele landet.

I alt uddeler Tuborgfondet årligt bevillinger på mellem 25-30 millioner.

Aktiviteter som støttes

Med frivillighed som omdrejningspunkt støtter Tuborgfondet aktiviteter inden for syv kategorier:

  • Musik
  • Sport
  • Bæredygtighed og miljø 
  • Uddannelse og erhverv 
  • Forskning
  • Scenekunst
  • Sociale initiativer

Fondet støtter ikke enkeltpersoner, studierejser- og ophold, byggeri – og driftsomkostninger eller kommercielle virksomheder.

Ansøgning

For at søge støtte til foreningen eller organisationen, skal man udfylde Tuborgfondets ansøgningsskema.

Husk CVR-nummeret

Der modtages kun ansøgninger online. Læs mere om ansøgningsproceduren.

 

Sekretariatet og fondets direktør læser og behandler løbende ansøgninger, og man kan forvente direkte svar inden for 4-6 uger.

Har man søgt mere end 50.000 kr., er det bestyrelsen, som træffer beslutning, om bevillingen går igennem.

Bliver ansøgningen indstillet til bestyrelsen, får man direkte besked, og man kan forvente et endeligt svar inden for 2-4 måneder.

Kilde: Tuborgfondet