Gå til hovedindhold

NATA

NATA (North Atlantic Tourism Association) tilbyder rejsestøtte til skolegrupper, sportsgrupper, musikalske turneer og arrangementer og andre former for kulturel udveksling mellem Grønland, Island og Færøerne. Tilskuddet er udelukkende beregnet til rejseomkostninger – ikke logi eller leveomkostninger.

Rejsestøtte

Vi er altid indstillet på at fremme mulighederne for rejser og kulturel udveksling mellem de tre lande. Det kan dreje sig om følgende:

  • Skolegrupper
  • Sportsgrupper
  • Musikalske turneer og arrangementer
  • Andre former for kulturel udveksling

Den maksimale rejsestøtte, som NATA yder, er:

  • DKK 1.000 pr. person for rejser mellem Island og Færøerne/Grønland (tur/retur)
  • DKK 2.000 pr. person for rejser mellem Færøerne og Grønland (tur/retur)

Tilskuddet er udelukkende beregnet til rejseomkostninger – ikke logi eller leveomkostninger.

Ansøgningsfrister

Der er to frister for ansøgning om støtte hvert år, og det er som regel i februar og september (hold øje med NATA nyheder for at få information om datoerne).

Vores online ansøgningsformularer er aktive hele året, undtagen i ugerne umiddelbart efter ansøgningsfristerne, mens de aktuelle ansøgninger bliver gennemgået. Ansøgninger bliver dog blot behandlet to gange årligt.

Alle ansøgere får via e-mail besked om, hvorvidt deres ansøgning er blevet godkendt eller ej, hvilket normalt sker inden for to måneder efter ansøgningsfristerne.

Ansøgningsguide

Den korte guide forklarer, hvordan man søger om støtte fra NATA. Alle i regionen kan søge, og på websiden NATA-støtte kan du læse mere om, hvad vi yder tilskud til.

Ansøgningsfristen

Der er to ansøgningsfrister og den næste ligger en gang i august / september. Følg med på siden for mere indfo.