Gå til hovedindhold

Naturvidenskab uden grænser

Aftenarrangement - Big Bang 2018 - @Astra - Foto: Jacob Due

Med deltagere fra 92 forskellige kommuner og 8 forskellige uddannelsestyper er det tydeligt, at årets onlineformat ikke kun er en udfordring, det er også en mulighed for helt nye ideer og tiltag. Blandt andet kan undervisere, som ikke normalt har mulighed for at deltage, pludselig deltage på lige fod med deres nationale og internationale fagfæller. 92 af landets kommuner og 8 forskellige uddannelsestyper er repræsenterede ved konferencen.

Hvert år samler Big Bang naturfagsdanmark på tværs af fag, kommuner og endda landegrænser, men i år vækker det særlig begejstring hos programledelsen, som naturligvis er glad for, at budskabet når længere ud end sædvanligt. 

Som altid stiller vi skarpt på udvikling af naturfagene og de naturvidenskabelige fag, og vi glæder os over at være til stede i hele Danmark.

Estrid Brandorff, programleder for Big Bang 2021 online

Grænseløs naturvidenskab

Med Big Bang 2021 online fejres naturvidenskaben, og ambitionen om at gøre børn nysgerrige på naturvidenskab understøttes på konferencen, når undervisere fra hele Norden får mulighed for at tilegne sig erfaringer, kompetencer og viden, som styrker undervisningen ude på skolerne. Big Bang-konferencen er således igen i år med til at skabe en naturfaglig kultur, som alle kan drage nytte af!