Gå til hovedindhold

Kom til international science-konference i København

Ecsite-konferencen om formidling af naturvidenskab og teknologi. Foto: Adam Mørk/Experimentarium

Experimentarium er i juni i år vært for Ecsite-konferencen - den største science-konference i Europa med fokus på formidling af naturvidenskab og teknologi. Konferencen er åben for alle (uanset om man er medlem af Ecsite). Det er en enestående mulighed for at få adgang til ny viden og inspiration inden for naturvidenskabelig formidling.

Ecsite er det europæiske netværk af science-centre og museer. Gennem fem dage fra den 4. - 8. juni 2019 mødes mindst 1.200 professionelle formidlere fra mere end 60 forskellige lande for at dele erfaringer og visioner om formidling, forskning og evaluering og på den måde inspirere hinanden til at styrke indsatsen globalt og lokalt. 

Konferencen tilbyder mere end 100 forskellige oplæg og workshops samt to forudgående temadage med fokus på særlige emner såsom biodiversitet, inklusion og forskning indenfor læring i uformelle omgivelser. Der tilbydes også eksperimenterende værksteder, såkaldte Maker Spaces og Gaming Labs og sociale arrangementer, hvor der er mulighed for at møde hinanden og netværke.
 
Konferencens tema er i år 'Pushing Boundaries', og der opfordres til at nytænke måden, vi formidler på, så der hele tiden kan tilbydes viden og oplevelser, der er relevante og appellerende. 

Læs mere om selve konferencen, og tilmeld dig her