Gå til hovedindhold

Her er Astras nye chef for forankring

Maria Volf Lindhardt -  2021 ©Astra

Maria Volf Lindhardt er Astras nye forankringschef. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør for Uddannelse & Studerende på Roskilde Universitet og træder fra den 1. marts 2021 ind i Astras direktion. 

Maria kommer til at spille en helt central rolle i forhold til Astras arbejde med at forankre og styrke naturfag gennem strategisk kapacitetsopbygning i kommuner og på uddannelsesinstitutioner. Hun skal desuden være med til at udforme og gennemføre Astras strategi og repræsentere Astra i forhold til Børne- og Undervisningsministeriet samt Astras samarbejdspartnere.

Astra har med stor succes arbejdet strategisk med forankring i over ti år, hvilket for eksempel har resulteret i, at 80 % af landets kommuner nu har en kommunal naturfagskoordinator. Det arbejde skal selvfølgelig fortsætte. “Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af en så samfundsrelevant og dedikeret organisation som Astra med engagerede og fagligt stærke medarbejdere,” siger Maria Volf Lindhardt.

Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af en så samfundsrelevant og dedikeret organisation som Astra med engagerede og fagligt stærke medarbejdere.

Maria Volf Lindhardt, forankringschef i Astra pr. 1. marts 2021

Astras direktør Mikkel Bohm glæder sig til at samarbejde med Maria Volf Lindhardt om at styrke naturfagene i Danmark. "Med ansættelsen af Maria Volf Lindhardt bliver Astra beriget med en særdeles erfaren leder med stor erfaring i strategisk udvikling," siger Mikkel Bohm.

Med ansættelsen af Maria Volf Lindhardt bliver Astra beriget med en særdeles erfaren leder med stor erfaring i strategisk udvikling.

Mikkel Bohm, direktør for Astra

Yderligere information:
Mikkel Bohm, mb@astra.dk, tlf. 20224633
Maria Volf Lindhardt tlf. 2142 4127